önkénteseket keresünk


kedves érdeklődők/látogatók/olvasók,

programjaink megszervezése és lebonyolítása, a különféle pályázatokon történő részvételünk, illetve saját pályázataink meghirdetése és megvalósítása - egyáltalán: az interneten a naprakész jelenlétünk biztosítása -, komoly feladatokat ró az alapítványunk jelenleg három fős csapatára.

ahhoz, hogy rendezvényeinket minél színvonalasabban legyünk képesek megvalósítani, hogy a pályázások-pályázatok terén hatékonyabbak tudjunk lenni, hogy magunkról folyamatosan friss és érdekes képet legyen módunkban közzétenni, úgy érezzük, hogy mind nagyobb szükség lenne olyan fiatal-felnőtt segítőtársak bekapcsolódására, akik - egyelőre legalábbis -, önkéntesen, "társadalmi munkában" vállalkoznának részt venni a tevékenységünkben.

hívjuk, várjuk tehát azokat a gyermekkoron túli szimpatizánsainkat, akik lehetőleg tudással és tapasztalattal rendelkeznek már gyermekprogramok (pl. kézműves foglalkozás, alkotótábor, természetjárás, vetélkedő, stb) tervezésében-szervezésében-lebonyolításában, jártasak a pályázatok rendszereiben, illetve ismereteik és gyakorlatuk vannak a honlap-üzemeltetés és -fejlesztés terén.

kérjük azokat a hozzánk hasonló területeken aktív alapítványokat is, amelyek lehetőséget, esetleg perspektívát látnak egy potenciális együttműködésben, hogy szólítsanak meg minket.

köszönettel

a gyermekek világöröksége alapítvány kuratóriuma

Nincsenek megjegyzések: